Svet-Stranek.cz
Anglicky za 3 měsíce, doučování dětí
Anglicky rychle - i doučování dětí

Lektoři:Anglicky za 3 měsíce, doučování dětí

Lektoři



Ing. Jaroslav Maršálek

Pracoval jsem a pracuji jako tlumočník, překladatel a pedagog. Jsem certifikovaný pedagog, pedagogické vzdělání získáno v Anglii.  Angličtinu učím od roku 1995, vždy v době kdy jsem v ČR. Dokážu během 3 měsíců naučit mluvit anglicky i začátečníka-tak aby se domluvil v cizí zemi nebo na pohovoru o zaměstnání. Domluvím se 4 dalšími jazyky. Mám zásadu, že cizí jazyk má učit ten, kdo žil v zemi jeho původu.






Evžena Maršálková

Po letech strávených v zahraničí jsem absolvovala London Meridian College a získala certifikát CEFR. Vyučuji začátečníky, pokročilé, děti předškolního i školního věku a cizince.




Jaroslava Gopaul

Anglický jazyk používám už od mateřské školky. Po dokončení bakalářských zkoušek jsem se odstěhovala do Manchesteru ve Velké Británii, kde jsem pracovala a studovala angličtinu, abych získala IELTS certifikát.  Díky plynulé angličtině a zkušenostem z oboru gastronomie a turismu jsem získala práci na zaoceánské lodi. Měla jsem možnost poznat a navštívit úžasná místa a hlavně mluvit mnoha anglickými dialekty od karibských po severoamerické, britské a indoanglické.